Jaloezieën voor je woning in Wezeren: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Wezerse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Wezeren, bij één van onze lokale verdelers.

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Wezeren groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Wezeren, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Wezerse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Wezeren. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? De vakspecialisten van Diaz in Wezeren weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Wezeren. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Wezeren. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt