gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Waterland-Oudeman

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Waterland-Oudemanse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Waterland-Oudeman, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Waterland-Oudeman. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Waterland-Oudeman. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Waterland-Oudemanse woonst regelen. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Waterland-Oudeman: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Waterland-Oudeman groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Waterland-Oudeman, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Waterland-Oudeman. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Waterland-Oudeman. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt