gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Vroenhoven: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Vroenhoven. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Vroenhoven, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Vroenhoven. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? De specialisten van Diaz in Vroenhoven weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Vroenhoven: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woning in Vroenhoven groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Vroenhoven waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vroenhoofse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Vroenhoven. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Vroenhoven. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt