gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Vossem: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Vossemse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Vossem, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Vossem: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Vossem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Vossem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Vossem. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze factoren in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? De specialisten van Diaz in Vossem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vossemse woning regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Vossem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Vossem. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt