gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Vosselaar: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Vosselaar. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Vosselaar, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Vosselaar: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Vosselaar groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Vosselaar waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Vosselaar. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze variabelen in het oog te houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakmannen in Vosselaar weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vosselaarse woonst regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Vosselaar. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Vosselaar. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt