Jaloezieën kopen in Vliermaalroot: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Vliermaalrootse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Vliermaalroot, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vliermaalrootse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woning in Vliermaalroot groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Vliermaalroot waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Vliermaalroot. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging ontstaan. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Vliermaalroot. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Vliermaalroot. Met de hulp van onze vakmensen verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Vliermaalroot. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt