gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Vlamertinge: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Vlamertingse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Vlamertinge, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Vlamertinge. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Twijfel je nog? Onze vakmannen in Vlamertinge weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Vlamertinge: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Vlamertinge groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Vlamertinge waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlamertingse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Vlamertinge. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Vlamertinge. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt