gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Vissenaken: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Vlaams-Brabantse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Vissenaken.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Vissenaken. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming ontstaan. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Vissenaken. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Vissenaken: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Vissenaken groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Vissenaken waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Vissenaken. Met de hulp van onze vakmensen verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Vissenaken. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt