gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Viane

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst in Viane. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Viane, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Viane: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Viane groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Een gemoedelijke sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Viane waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Viaanse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Viane. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte kromming zien ontstaan. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Viane. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Viane. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Viane. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt