gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Varendonk: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw huis in Varendonk. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Varendonk, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Varendonkse woonst zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Varendonk. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Varendonk weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je huis in Varendonk: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Varendonk groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Varendonk waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Varendonk. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Varendonk. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt