Jaloezieën kopen in Uikhoven: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Uikhoven. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Uikhoven, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Uikhoofse huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Uikhoven. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? De vakkenners van Diaz in Uikhoven weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je huis in Uikhoven groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Kom gerust langs bij je verdeler in Uikhoven en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Uikhoven. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Uikhoven. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt