gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Turnhout: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Turnhoutse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Turnhout, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woning in Turnhout: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je huis in Turnhout groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Turnhout waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Turnhoutse huis. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Turnhout. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Turnhout. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Turnhout. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Turnhout. Tot snel!

Onze winkels in de buurt