Jaloezieën kopen in Terhagen: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Terhagen. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Terhagen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Terhaagse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Terhagen. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Terhagen. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Terhagen groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Terhagen waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Terhagen. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze specialisten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Terhagen. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt