gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Sterrebeek: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Sterrebeekse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Sterrebeek, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sterrebeekse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Sterrebeek. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Sterrebeek. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Sterrebeek: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woning in Sterrebeek groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Sterrebeek en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Sterrebeek. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sterrebeek. Tot dan!

Onze winkels in de buurt