gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Steenhuize-Wijnhuize: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis in Steenhuize-Wijnhuize. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Steenhuize-Wijnhuize, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Steenhuize-Wijnhuize: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woning in Steenhuize-Wijnhuize groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Steenhuize-Wijnhuize en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Steenhuize-Wijnhuize. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Steenhuize-Wijnhuize. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Steenhuize-Wijnhuize. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Steenhuize-Wijnhuize. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt