Jaloezieën kopen in Steenhuize-Wijnhuize: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Steenhuize-Wijnhuize, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Steenhuize-Wijnhuize groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Steenhuize-Wijnhuize waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Steenhuize-Wijnhuize. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Steenhuize-Wijnhuize. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Steenhuize-Wijnhuize. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Steenhuize-Wijnhuize. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt