Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Spiere-Helkijn

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Spiere-Helkijnse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Spiere-Helkijn.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Spiere-Helkijn. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming zien ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Spiere-Helkijn. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Spiere-Helkijnse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Spiere-Helkijn groter is. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Spiere-Helkijn waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Spiere-Helkijn. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Spiere-Helkijn. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt