Jaloezieën kopen in Spalbeek: tijdloze en moderne raambekleding

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Spalbeekse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Spalbeek, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Spalbeek. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Spalbeek. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Spalbeek groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Met plezier nodigen we je uit in Spalbeek waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Spalbeekse woning regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Spalbeek. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Spalbeek. Tot dan!

Onze winkels in de buurt