Jaloezieën kopen in Snellegem: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Snellegemse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Snellegem.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Snellegem groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Snellegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Snellegemse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Snellegem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele kromming. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Snellegem weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Snellegem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Snellegem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt