Jaloezieën kopen in Smeerebbe-Vloerzegem: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Smeerebbe-Vloerzegem. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Smeerebbe-Vloerzegem, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Smeerebbe-Vloerzegemse woning zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Smeerebbe-Vloerzegem. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Smeerebbe-Vloerzegem. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Smeerebbe-Vloerzegem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Smeerebbe-Vloerzegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Smeerebbe-Vloerzegem. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Smeerebbe-Vloerzegem. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt