gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Sint-Pieters-Kapelle: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Sint-Pieters-Kapelse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Sint-Pieters-Kapelle, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Pieters-Kapelle. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Sint-Pieters-Kapelle. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Sint-Pieters-Kapelle: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Sint-Pieters-Kapelle groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Pieters-Kapelle, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Pieters-Kapelse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Sint-Pieters-Kapelle. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sint-Pieters-Kapelle. Tot snel!

Onze winkels in de buurt