Jaloezieën van Diaz in Sint-Margriete: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw woning in Sint-Margriete. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Sint-Margriete.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Sint-Margriete. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? De vakspecialisten van Diaz in Sint-Margriete weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Margrietse huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Sint-Margriete groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Margriete waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Sint-Margriete. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Margriete. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt