Jaloezieën kopen in Sint-Kornelis-Horebeke: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woning in Sint-Kornelis-Horebeke. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Sint-Kornelis-Horebeke.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Kornelis-Horebeke. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte buiging. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakkenners in Sint-Kornelis-Horebeke weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Kornelis-Horebeekse woonst regelen. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Sint-Kornelis-Horebeke groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Kornelis-Horebeke, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Kornelis-Horebeke. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Kornelis-Horebeke. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt