gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Sint-Jan

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Sint-Janse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Sint-Jan, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Sint-Jan: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woning in Sint-Jan groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Jan, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Sint-Jan. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Sint-Jan. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Janse huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Sint-Jan. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Jan. Tot dan!

Onze winkels in de buurt