gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Sint-Jacobs-Kapelle: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Sint-Jacobs-Kapelse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Sint-Jacobs-Kapelle.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Jacobs-Kapelle. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte kromming zien ontstaan. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Sint-Jacobs-Kapelle. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Sint-Jacobs-Kapelle: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Sint-Jacobs-Kapelle groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Jacobs-Kapelle, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Jacobs-Kapelse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Jacobs-Kapelle. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Jacobs-Kapelle. Tot snel!

Onze winkels in de buurt