gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Sint-Huibrechts-Lille

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Sint-Huibrechts-Lilse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Sint-Huibrechts-Lille, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Huibrechts-Lilse woonst zo geregeld. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Sint-Huibrechts-Lille: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Sint-Huibrechts-Lille groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Huibrechts-Lille waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Sint-Huibrechts-Lille. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze factoren in het oog te houden. Heb je nog vragen of twijfels? Onze vakkenners in Sint-Huibrechts-Lille weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Huibrechts-Lille. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Sint-Huibrechts-Lille. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt