gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Sint-Goriks-Oudenhove: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woonst in Sint-Goriks-Oudenhove. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Sint-Goriks-Oudenhove, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Sint-Goriks-Oudenhove. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Sint-Goriks-Oudenhove. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Sint-Goriks-Oudenhove: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Sint-Goriks-Oudenhove groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Sint-Goriks-Oudenhove en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Goriks-Oudenhove. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Goriks-Oudenhove. Tot snel!

Onze winkels in de buurt