Jaloezieën kopen in Sint-Gillis-Waas: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw Sint-Gillis-Wase woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Sint-Gillis-Waas, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Sint-Gillis-Waas. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze variabelen in het oog te houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Sint-Gillis-Waas weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Gillis-Wase woning. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Sint-Gillis-Waas groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Gillis-Waas, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Sint-Gillis-Waas. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Gillis-Waas. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt