gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Sint-Eloois-Vijve: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Sint-Eloois-Vijve. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Sint-Eloois-Vijve.

De lichtinval van je woonst in Sint-Eloois-Vijve: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Sint-Eloois-Vijve groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Eloois-Vijve, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Sint-Eloois-Vijve. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Sint-Eloois-Vijve weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Eloois-Vijfse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Eloois-Vijve. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Eloois-Vijve. Tot snel!

Onze winkels in de buurt