Jaloezieën kopen in Sint-Denijs-Westrem: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Sint-Denijs-Westrem. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Sint-Denijs-Westrem, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Denijs-Westremse woonst regelen. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woning in Sint-Denijs-Westrem groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Denijs-Westrem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Sint-Denijs-Westrem. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Sint-Denijs-Westrem. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Sint-Denijs-Westrem. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Denijs-Westrem. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt