gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Sint-Denijs-Boekel: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Sint-Denijs-Boekelse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Sint-Denijs-Boekel, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Denijs-Boekelse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Sint-Denijs-Boekel: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Sint-Denijs-Boekel groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. We nodigen je met plezier uit in Sint-Denijs-Boekel waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Sint-Denijs-Boekel. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze specialisten in Sint-Denijs-Boekel weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Denijs-Boekel. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Denijs-Boekel. Tot snel!

Onze winkels in de buurt