Jaloezieën kopen in Sint-Baafs-Vijve: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Sint-Baafs-Vijve. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Sint-Baafs-Vijve.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Sint-Baafs-Vijve. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Sint-Baafs-Vijve. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Sint-Baafs-Vijve groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Sint-Baafs-Vijve en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Baafs-Vijfse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Baafs-Vijve. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Baafs-Vijve. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt