Jaloezieën voor je woning in Sinaai: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Sinaaise woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Sinaai, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sinaaise woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Sinaai. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Twijfel je nog? De vakspecialisten van Diaz in Sinaai weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Sinaai groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sinaai waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Sinaai. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sinaai. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt