Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Serskamp

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Serskamp. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Serskamp.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Serskampse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woning in Serskamp groter is. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Serskamp, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Serskamp. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte kromming ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Onze specialisten in Serskamp weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Serskamp. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Serskamp. Tot snel!

Onze winkels in de buurt