gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Schuiferskapelle: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Schuiferskapelle. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Schuiferskapelle, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Schuiferskapelse huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Schuiferskapelle: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je huis in Schuiferskapelle groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Schuiferskapelle, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Schuiferskapelle. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte kromming zien ontstaan. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Schuiferskapelle. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Schuiferskapelle. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Schuiferskapelle. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt