Jaloezieën van Diaz in Schoten: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis in Schoten. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Schoten, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Schoten. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze variabelen in het oog te houden. Heb je nog vragen? Onze vakkenners in Schoten weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Schotense woning regelen. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Schoten groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Schoten waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Schoten. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Schoten. Tot dan!

Onze winkels in de buurt