gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Scherpenheuvel-Zichem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Scherpenheuvel-Zichemse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Scherpenheuvel-Zichem.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Scherpenheuvel-Zichem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Twijfels of vragen? De vakspecialisten van Diaz in Scherpenheuvel-Zichem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Scherpenheuvel-Zichemse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Scherpenheuvel-Zichem: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Scherpenheuvel-Zichem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Scherpenheuvel-Zichem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Scherpenheuvel-Zichem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Scherpenheuvel-Zichem. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt