gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Scheldewindeke

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Scheldewindeke. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Scheldewindeke, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Scheldewindeke. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? De vakmannen van Diaz in Scheldewindeke weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je huis in Scheldewindeke: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Met verticale jaloezieën lijkt je woning in Scheldewindeke groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Scheldewindeke, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Scheldewindeke. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Scheldewindeke. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt