Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Rumst

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw huis in Rumst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Rumst, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Rumst groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Rumst, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Rumst. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze factoren in het oog te houden. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Rumst. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Rumstse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en smaakvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Rumst. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Rumst. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt