Jaloezieën voor je woning in Rumbeke: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Rumbeekse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Rumbeke, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Rumbeekse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Rumbeke. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige buiging. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Rumbeke. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Rumbeke een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Rumbeke waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Rumbeke. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Rumbeke. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt