gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Rozebeke: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Rozebeekse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Rozebeke.

De lichtinval van je huis in Rozebeke: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Rozebeke groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Rozebeke, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Rozebeke. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Rozebeke. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Rozebeekse woonst zo geregeld. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Rozebeke. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Rozebeke. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt