gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Rollegem: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Rollegem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Rollegem.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Rollegemse woning zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Rollegem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Rollegem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Rollegem: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je huis in Rollegem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Met plezier nodigen we je uit in Rollegem waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Rollegem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Rollegem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt