gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Ranst: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Ranst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Ranst, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Ranst: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Ranst een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Ranst waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Ranst. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Ranst. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen. horizontale lamellen hout keuken

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Ranstse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Ranst. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Ranst. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt