Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Ramsdonk

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Ramsdonkse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Ramsdonk, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Ramsdonk groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Een gemoedelijke sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Ramsdonk waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Ramsdonkse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Ramsdonk. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Ramsdonk. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Ramsdonk. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Ramsdonk. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt