gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Puurs-Sint-Amands

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw huis in Puurs-Sint-Amands. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Puurs-Sint-Amands, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Puurs-Sint-Amands. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Puurs-Sint-Amands. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Puurs-Sint-Amands: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Puurs-Sint-Amands groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Puurs-Sint-Amands waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Puurs-Sint-Amandse woning regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Puurs-Sint-Amands. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Puurs-Sint-Amands. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt