gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Poppel: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Poppel. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Poppel, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Poppelse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Poppel: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je huis in Poppel groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Poppel waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Poppel. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Poppel. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Poppel. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Poppel. Tot snel!

Onze winkels in de buurt