gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Oudsbergen: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw huis in Oudsbergen. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Oudsbergen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Oudsbergen. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Oudsbergen. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Oudsbergen: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Het gebruik van verticale jaloezieën zorgt ervoor dat je woning in Oudsbergen groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Oudsbergen waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Oudsbergen. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Oudsbergen. Tot snel!

Onze winkels in de buurt