gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Opwijk: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Opwijkse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Opwijk, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Opwijk: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Opwijk groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Opwijk waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Opwijkse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Opwijk. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Opwijk. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Opwijk. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Opwijk. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt