gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Oostnieuwkerke

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Oostnieuwkerkse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Oostnieuwkerke, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Oostnieuwkerke. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze factoren in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? De specialisten van Diaz in Oostnieuwkerke weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Oostnieuwkerke: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je huis in Oostnieuwkerke groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Oostnieuwkerke en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oostnieuwkerkse woonst regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Oostnieuwkerke. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Oostnieuwkerke. Tot dan!

Onze winkels in de buurt