gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Onkerzele: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Onkerzeelse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Onkerzele.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Onkerzele. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Onkerzele. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Onkerzeelse huis. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Onkerzele: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Onkerzele groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Onkerzele, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Onkerzele. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Onkerzele. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt