gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Nukerke: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Nukerkse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Nukerke.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Nukerkse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woning in Nukerke: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Nukerke groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Nukerke waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Nukerke. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakkenners in Nukerke weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Nukerke. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Nukerke. Tot dan!

Onze winkels in de buurt